Позавехналият и подпухнал бивш секссимвол на родното кино Владо Карамазов

...
Позавехналият и подпухнал бивш секссимвол на родното кино Владо Карамазов
Коментари Харесай

Позавехналият и подпухнал Владо Карамазов боядисва косата си

Позавехналият и отекъл някогашен секссимвол на родното кино Владо Карамазов е почнал да боядисва косата си.

Доскоро 41-годишната звезда от сериала „ Дяволското гърло ” беше с прошарена глава, само че очевидно е решил, че към този момент му е време да маскира белите си коси в кестеняв цвят. Въпреки че е много суетлив, Владо е признавал, че не се доверява за подстрижката си на професионален коафьор. Хомосексуалният артист самичък хващал ножицата, машинката и боята, с цел да си направи прическа.

През последните месеци Карамазов се самоизолирал у дома , защото се страхувал да не се болести с Ковид-19. Миналият месец папараците на Уикенд  видяха артиста на кръстовището на бул. „ Дондуков ” и ул. „ Раковски ”, с защитна маска на лицето.

„ Докато си стоим в къщи през тази пандемия, множеството от нас някак стопираме да си обръщаме внимание. С някакви тениски и спортни екипи по през целия ден. Ще приказвам за себе си. Като не се срещам с хора, тъй като би трябвало да върша нещо, си крещя. Но по този начин по-силно чувствам всичко протичащо се с този вирус. Защото да си заставам в нас е непривично за мен и привиквам с това. Свиквам и да съм нехаен към себе си. Започвам това да го трансформирам и ще се грижа за себе си както преди, когато всеки ден се срещах с хора. Защото това ще свърши. И като свърши дано да излезем същите както преди една година, а не някакви дрипи. С костюм в нас няма да заставам, само че ще намеря компромисно решение ”, философства артистът. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР