Позагуби се сякаш от музикалната сцена това красиво момиче, което

...
Позагуби се сякаш от музикалната сцена това красиво момиче, което
Коментари Харесай

Мария Драгнева: Случиха ми се невероятни неща и все хубави!

Позагуби се като че ли от музикалната сцена това красиво момиче, което преди няколко години мина през няколко риалити формата, а след това „ Като на сън “ покори меломаните. За една нощ. Хубава е тази Мария, обича я сцената, обича я музиката. Тя обаче ги загърби за малко, с цел да стане майка на прелестния Андрей, а за никого не е загадка, че мъжът до нея е Бат Венци от „ Ъпсурт “. И тези, които не пропущат техни участия, ще видят, че там, на сцената, до тях постоянно е и самата Мария. А цялата обич, която носи в себе си, показва в новата си ария „ НЛО “. Ново начало ще бъде тя за нея. Осъзнато. Щастливо. И с доста музика.

Съвсем неотдавна излезе новата ти ария „ НЛО “. С кого работи по нея?

Текста на песента написа Руши Видинлиев, музиката е на Kay Be и Dorothy Takev, режисьор на видеото е Валери Милев, а продуцент съм аз.

Какво стои зад „ хаштаг НЛО “, както се пее в нея?

Използвахме НЛО като метафора, показваща ефимерните усеща на природата на индивида. В текста лирическата героиня разкрива любовта, която изпитва към индивида до нея. Искахме да напомним на хората, че светът не е единствено неприятен. Съществуват и позитивни неща като любовта и тъкмо тази разтърсваща обич те трансформира в НЛО.

Би ли споделила, че има провокация във видеоклипа, тъй като ти си гола, само че в това време тази голота е съвсем скрита?

Идеята беше моя. Исках да покажа на индивида до себе си, че го обичам така – с цялата си същина. Голотата в клипа е знак точно на това. Така или другояче е неизменима част от шоубизнеса, просто аз я използвах по малко по-различен метод. Исках да участва в клипа, само че и да не демонстрирам нищо, което не трябва да бъде показано. И по този начин се получи. Една жена може да бъде чиста и красива, без доста грим, както и всички останали облекла, аксесоари и всичко останало. В клипа няма неприлични елементи от тялото ми, това е изкуство. Във всяко творчество е добре да има известна доза провокация и аз избрах да включа и това. Харесвам особеното.



Колко време в действителност мина от последната ти ария?

Измина много време, няколко години. Не скърбя за тази пауза. Гледам на живота по този метод – за всичко си има причина. Каквото и да ми се случва, одобрявам го с усмивка и считам, че очевидно по този начин е трябвало да стане. Исках малко време за себе си, за фамилията си, за основаване на дом. Исках да отделя цялото си внимание на сина ми Андрей, считам, че първите години на всяко дете са едни от най-важните в живота му.

Трябваше ми известно време да се нагодя към измененията, не беше елементарно, само че в този момент към този момент той поотрасна и считам, че ще имам времето и силата за основаване на нова музика. Ще забележим, следва да разберем.

„ Като на сън “ ли минаха тези години?

Като баснословен и хубав сън изминаха. Случиха ми се невероятни неща и все хубави – открих нови спортове, занимания, забременях. Да стана майка беше едно от най-прекрасните неща, които са ми се случвали. Това сладко създание осмисли живота ми. И по този начин, около тестванията с него, се появи и отначало желанието ми да създавам. Именно страхотните ни моменти като семейство ме въодушевиха да направя новата си ария „ НЛО “. Не считам да спирам дотук,
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР