Позабравената сексбомба Елена Кучкова се завърна към светския живот!Плеймейтката бе

...
Позабравената сексбомба Елена Кучкова се завърна към светския живот!Плеймейтката бе
Коментари Харесай

Кучкова се завръща

Позабравената сексбомба Елена Кучкова се завърна към светския живот!

Плеймейтката бе потънала в миманса от няколко години. Но внезапно изплува.

Дълги години никой не знаеше какво се случва с Ели Кучкова. Фурията, разрушила не едно и две мъжки сърца, реши да се покаже в обществените мрежи.

Кучкова показва какъв брой стройна е фигурата й в резултат на визитата на фитнеса. Облечена в състезателен екип и изпъчила обилната си гръд на напред във времето, Ели наподобява зашеметяващо.

Според някои завръщането на Кучкова в обществените мрежи, а и под светлините на прожекторите, се дължи на раздялата с мъжа й. Според други Елена желае още веднъж да се шуми към името й, с цел да си прави реклама, написа " България Днес ".

Кучкова потъна вдън земя преди години, откакто се залюби с предприемача Илиян Димитров. Двамата имат две деца - Изабела, родена през 2018 година, и още една рожба, появила се на бял свят преди две години.

Ели Кучкова не крие, че обича богатите мъже. Още откакто звездата й изгря на състезанието " Мис Плеймейт 2014 ", към името й са спрягани редица мъже от родния елит - от предприемачи, през политици до представители на престъпния контингент.

Преди години Елена се похвали, че е станала счетоводителка в родния Пазарджик. Преди години тя приключи Пловдивския университет. Направи го с съвсем цялостно отличие. И жънеше плодовете на триумфа, като се разписва против пет бона заплата всеки месец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР