Появиха се смущаващи кадри на мъж, който блъска главата на

...
Появиха се смущаващи кадри на мъж, който блъска главата на
Коментари Харесай

Мъж дави жена във фонтан - случайни минувачи я спасили СНИМКИ

Появиха се смущаващи фрагменти на мъж, който блъска главата на жена в публичен шадраван, с цел да я удави.

Мъжът, който е на 52 години, към момента е неидентифициран, само че е упрекнат в опит за ликвидиране – след случая във вторник – 9 август, в парк, във Валенсия, Испания.

Съобщава се, че кавгата е станала, откакто различен мъж предложил да направи фотография на двойката, до момента в който стоят дружно във водата, само че „ фотографът “ избягал с телефона на нападателния мъж незабавно щом той му го дал.

52-годишният мъж си помислил, че дамата с него е помогнала за организирането на кражбата, и той се обърнал против нея и се опитал да я удави във фонтана, оповестяват тамошни медии.



Появява се и видео, уловило момента на насилието, от което се вижда по какъв начин гол до кръста мъж, който наподобява е в нетрезво положение – държи дамата за косата и натиска главата ѝ надолу към водата. Докато офанзивата продължава се чува човек отвън фрагмента, който крещи: „ Той ще я убие “.

За благополучие на дамата – мъж, облечен с алена тениска, скача във фонтана и се пробва да изтръгне дамата от ръцете на мъжа, като спасителят удря насилника в главата.

След това втори избавител в черна тениска нагазва във водата и нанася на насилника поредност от удари.



Дори след всички удари, които му били нанесени, нападателят траял да се държи за косата на дамата още към 30 секунди, до момента в който и вторият избавител не го събарил със мощен удар, принуждавайки го да я пусне.

След това освободената жена, облечена единствено по долни дрехи, се измъкнала от фонтана на безвредно място, само че служителите на реда ѝ дали облекла.

Жертвата и нападателят били откарани в болница от парамедици, които пристигнали единствено минути по-късно.

Жената е била лекувана от ударите, които е получила, до момента в който се е борила за живота си, а мъжът е бил лекуван за цепнати вежда и скула.

До идването на полицията крадецът на телефони и двама спасители са напуснали местопроизшествието.

Превод: Glasnews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР