Появиха се смразяващи кръвта разкрития около смъртта на крупния бизнесмен

...
Появиха се смразяващи кръвта разкрития около смъртта на крупния бизнесмен
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за смъртта на търновския крупен бизнесмен

Появиха се смразяващи кръвта разкрития към гибелта на крупния предприемач Румен Тодоранов. Той е ръководител на Регионалния фермерски съюз – Павликени, част от структурата на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), е открит с огнестрелна рана.

БЛИЦ напомня, че той е бил за последно забелязан през вчерашния ден сутринта в стопанския двор в търновското село Поликраище, след което се прибрал в бащината си къща, където по-късно е открит мъртъв с патрон в главата.

От полицията във Велико Търново не оповестяват дали до натрупа е било открито оръжието, от което е изстрелян патронът, както и какъв диаметър и какво по тип е това оръжие. Полицията проверява всички вероятни версии, от самоубийство до ликвидиране.

" Имаме информация от локалните сътрудници за самопрострелян 48-годишен мъж в село Поликраище ", прецизираха от полицията, като прибавиха, че сигналът е получен в 10:30 часа в петък, а оръжието, с което Тодоранов е лишил живота си, е законно притежавано.

Хората в Поликраище са потресени от новината за гибелта на Тодоранов.

Те споделят, че фермерът е един от най-големите благодетели и постоянно подкрепял със свои персонални средства културни и спортни прояви в селото. Тодоранов и фамилията му стартират да се занимават със земеделие преди близо 20 години и през днешния ден имат десетки хиляди декари обработваема земя и овощни градини.

Фермерът стопанисва 11 500 дка, като главно зърнено-житните и пролетници (пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица). Земята обработва главно в Горнооряховска и Търновска област - в селата Хотница, Русаля, Момин общ брой, в Поликраище, Крушето, Първомайци и Янтра. Тодоранов развива и биологично произвеждане - ябълки и сини сливи на повърхност от 72 дка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР