Полицията издава заповеди след голяма „физическа кавга“ на дока в Алабама

...
Появи се видео на сбиване между мъж и група хора,
Коментари Харесай

Появи се видео на сбиване между мъж и група хора, които изглеждат като лодкари на крайбрежен док в Монтгомъри, Алабама.

В един видеоклип, публикуван в социалните медии, чернокож мъж, когото свидетел описва като член на екипажа на круизната лодка, се захваща с група бели мъже на дока. И двете страни изглеждат все по-развълнувани, преди да бъдат нанесени удари.

Полицията е била извикана в района в събота около 19 часа, съобщи полицейското управление в Монтгомъри. Не е ясно какво е довело до конфронтацията.

Когато служителите пристигнаха, „те откриха голяма група субекти, участващи във физическа свада. Няколко лица са задържани и предстои повдигане на обвинения“, се казва в съобщение на полицейското управление.

Полицаите „действаха бързо, за да задържат няколко безразсъдни лица за нападение срещу човек, който си вършеше работата“, каза кметът на Монтгомъри Стивън Рийд в туит.

„Това беше нещастен инцидент, който не трябваше да се случва. Докато нашият полицейски отдел разследва тези непоносими действия, ние не трябва да губим чувствителност към насилие от всякакъв вид в нашата общност“, добави Рийд.

В други видеоклипове могат да се видят хора, които се притичват на помощ на първия човек и се бият с групата очевидни лодкари.

Журналистите от филиала на CNN WSFA на сцената „видяха хора с белезници“, съобщи станцията.

„В момента има 4 активни заповеди и има вероятност да последват още след прегледа на допълнителното видео“, каза майор Саба Коулман, говорител на полицейското управление в Монтгомъри, по имейл на CNN. Отделът каза, че планира да оповести повече информация за инцидента по-късно в понеделник.

„Онези, които избират насилие, ще бъдат държани отговорни от нашата система за наказателно правосъдие“, каза Рийд.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР