Появи се първата снимка на Благой Иванов с новата му

...
Появи се първата снимка на Благой Иванов с новата му
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Първа снимка на Благо Джизъса с новата му любов

Появи се първата фотография на Благой Иванов с новата му другарка - дъщерята на Ванко 1 Ивана Главчева. Футболистът и хубавицата се щракнаха дружно с фамозния рапър, до момента в който вечерят в един от най-изисканите пловдивски заведения за хранене предходната вечер.

Както Lupa.bg пръв заяви още преди 3 месеца, Джизъса е крепко вдлъбнат по красивата пловдивчанка. Първоначално той отхвърляше да има връзка с нея, само че след това призна увлечението си, без да й оповестява името.

В тв изявление Благой призна, че е доста влюбен, само че не желае да приказва пред медиите за Ивана. " Всичките ми досегашни връзки бяха доста обществени, което в последна сметка навреди на връзките ми. Любовта е свещено възприятие, дано си остане за нас двамата ", аргументира се Джизъса. Според източник на Lupa.bg, за това е упорствала и Ивана, и баша й Ванко 1.

Иначе Благой към този момент живее публично с хубавицата в Пловдив, само че постоянно идва и до София с нея. Двамата бяха на море и в Гърция, на о. Тасос. До този миг обаче в медиите не се появяваше нито една тяхна обща фотография.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР