Появи се нов скандален случай от плажа Перла край Приморско.

...
Появи се нов скандален случай от плажа Перла край Приморско.
Коментари Харесай

Ужасът по морето продължава! Супер мазна чалга на един от най-хубавите ни плажове

 Появи се нов абсурден случай от плажа " Перла " край Приморско. За това сигнализира мъж, посетил плажната линия край тогавашната резиденция на Тодор Живков тази събота. Туристът изпрати и видео, направено в ранния следобяд на 6 юни на " Перла ", от което се чува призрачен звуков декор – живо осъществяване на оркестър, свирещ мазна чалга.

Според описа на потресения свидетел, представен от lupa.bg, просташката чалга е почнала да свири от ресторанта, стопанисван от кулинаря Андре Токев към 15:30 часа в събота, когато стотици туристи са отдъхвали с децата си на плажа. " Изведнъж гръмнаха циганиите – " Шушана ", " Я, елате пиленца при батко ", " Тошка " и ред други гнусотии. Отидох да стачкувам, само че никой не ми обърна внимание. Казаха ми, че ресторанта към този момент не работи, тъй като има частно празненство. Частно празненство на публичен плаж измежду бял ден! На всичкото от горната страна авансово ни бяха прибрали по 30 лв. за чадър и шезлонг, без да ни предупредят, че ще ни изнасят противен чалгаджийски концерт! ", гневи се екскурзиантът.

Той се сетил да направи видеоклип с музикалния декор на най-хубавия откъм естествени дадености плаж на Приморско едвам към 17:30 часа, когато множеството летовници напуснали възмутени.

Чалга концертът на " Перла " се е състоял поради лятна женитба сред англичанин и българка. Сватбената гала е била планувана за 20 часа вечерта, само че пристигналия доста по-рано оркестър получил задание от сватбарите да подгрява гостите от следобяд.

" Мнозина стачкуваха на вятъра. От управата на плажния комплекс " Перла " се държаха надменно и по мутренски и не пожелаха да чуят доводите ни, че този плаж е публичен и не може измежду бял ден някой си да реши да тероризира курортистите с вулгарни децибели ", засегнат е мъжът.

Що се отнася до сватбата, извършена на 6 юни вечерта, то купонът траял до ранни зори, а мощната музика е достигала до северната част на град Приморско на инат на безапелационната възбрана за жива музика след 23 часа.

" Убеден съм, че са изпратени десетки сигнали против музикалния гнет, който продължи до ранни зори на 7 юни, само че никой не е взел ограничения, тъй като концесионерът на плажа " Перла " е тежък връзкар. Мои познати са пробвали да отидат на дискотека на " Перла ", когато чули музиката към 2 след среднощ. Решили, че това е единственото място, на което могат да се забавляват навън.

Дебеловрати охранители обаче ги прогонили – обяснили им, че има женитба и че не позволяват никого! Значи възбраната за музика може да важи за всички други заведения по морето, единствено не и за " Перла ". От началото на този летен сезон това е четвъртата женитба, която се организира там ", рапортува чиновник в хотел " Перла дел сол ", който се намира досами Северния плаж в Приморско.

Вчера на плажа " Перла " гръмна величествен скандал, откакто самозабравил се мутрафон опита да вкара джета си в морето, газейки през пясъчната линия с мощния си джип. Возилото обаче затъна в морето и се наложи екскаватор също да нахлуе на пясъка пред стотици смаяни летовници, с цел да изтегли закъсалия джип.

Заради случая от Министерството на туризма се самосезираха и стартираха инспекция, като дадоха обещание, че ще наложат солена санкция на концесионера и че при друго нарушаване контракта за отдаване на плажа ще бъде преустановен.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР