Появи се интересен тийзър, който показва загадъчната суперкола на Bugatti,

...
Появи се интересен тийзър, който показва загадъчната суперкола на Bugatti,
Коментари Харесай

Новият хиперкар на Bugatti - двигател и ... седалка

Появи се забавен тийзър, който демонстрира загадъчната суперкола на Bugatti, или по-скоро нейния мотор и седалката на лидера. Картината демонстрира какъв брой големи са моторът и трансмисията.

Към момента няма други детайлности за новия автомобил, а съпътстващият текст за това изображение се състои единствено от две думи: " Ами в случай че...? " Но какво значи това? Добрата вест е, че от по-ранните фотоси, показващи колата на пистата, се вижда купето на мистериозното Bugatti.

Колата наподобява впечатляващо с помощта на " носа ", спуснат към асфалта и големите въздухозаборници в капака. Съдейки по новия облик, интериорът на колата ще бъде аскетичен.

Водачът ще би трябвало да седне на спортната седалка с висока позиция на бедрата, сходно на болид от Формула 1. Възможно е това да е модел поръчан за съответен клиент.

Двигателят евентуално е познатият ни осемлитров шестнайсетцилиндров W-образен елемент с четири турбо компресора и с мощ от 1 600 к.с. Освен това, от фотографията излиза наяве, че Bugatti се пробва да направи новата колата допустимо най-лека.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР