Появи се бащата с детето, който категорично отказа да предаде

...
Появи се бащата с детето, който категорично отказа да предаде
Коментари Харесай

Последна Информация За Ромския Погром Срещу Полицаи В Хасково, Атаката Е Била Брутална!

" Появи се бащата с детето, който изрично отхвърли да съобщи детето на майката, макар полицейското предписание. Държеше се надменно и нападателно, без да сме го провокирали по никакъв метод. Разпоредихме му да се успокои, да спре да насочва закани към майката. Заплаши, че ще се лее и кръв, само че детето няма да даде ", описа Кючуков. Той има 15 години стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, женен е, има две деца.

" Усетихме, че има опасност за здравето и живота, както за нас, по този начин и за дамата и детето й, по тази причина бяхме принудени да използваме оръжие след предизвестие. Произведохме два изстрела във въздуха, успяхме да респектираме присъстващите ", изясни още служителят на реда.

По думите му, роми, които са ги нападнали не са локални, а калайджии от Симеоновград, Димитровградско, Радиево, Меричлери. Наскоро се заселили край микроязовира в покрайнините на хасковския квартал " Република ".

След офанзивата, петима са арестувани, а трима бяха оповестени за търсене. Жандармеристи, служители на реда и общински служители на реда обкръжиха ромската махала и ревизираха преминаващите пешеходци и коли.

На въпрос дали се опасява да върви на инспекции в ромската махала, младши контрольор Кючуков е безапелационен, че не се бои.

" Аз, в случай че се опасявам, няма да съм служител на реда ", съобщи той и добави, че ще продължи да работи в Министерство на вътрешните работи, тъй като си харесва специалността. Той, както и негови сътрудници считат, че правата на униформените са много лимитирани, а това предизвиква експанзията и арогантността на доста роми, които се усещат недосегаеми.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР