Появата на коронавирусна инфекция може да бъде свързана с изтичане

...
Появата на коронавирусна инфекция може да бъде свързана с изтичане
Коментари Харесай

Председателят на Държавната дума на Русия: Появата на COVID-19 вероятно е свързана с теч от американска лаборатория

Появата на коронавирусна зараза може да бъде обвързвана с приключване от американска биологична лаборатория, съветското държавно управление би трябвало да повдигне въпроса за отговорността за разпространяването на вируса. Това съобщи ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, представен от съветския вестник “Независимая газета “.

„ Въз основа на това по какъв начин страните -сателити на Съединените американски щати мълчат, по какъв начин самите Съединени американски щати мълчат, може да се направи един извод: напълно явно е, че това се дължи на обстоятелството, че те са позволили някакъв теч от тези лаборатории, които бяха основани по целия свят. Би било редно държавното управление да повдигне и тези въпроси ", сподели Володин по време на съвещание на Съвета на законодателите на Руската федерация.

Председателят на долната камара прикани Съединените щати да спрат проучванията, в резултат от които, както сподели той, може да произлиза ковид. " И дано помислят по какъв начин да компенсират разноските на всички страни, които са потърпевши от това. Ясно е, че той (вирусът) е открит във Ухан. Но във Ухан, още веднъж, чия е лабораторията? Американска. Те я финансираха там, " сподели той.

Според Володин най-вероятно редом се работи за моделиране на вируса, „ и това се прави от Съединените американски щати “. Ако това проучване не бъде спряно, светът ще бъде „ пленник на нови и нови обстановки “, предизвести той.

В тази връзка политикът напомни действието на американските лаборатории в Грузия и Източна Европа. " Това би трябвало да се вземе под надзор. И дружно с голямата работа, която се прави от вас, държавното управление, тези въпроси би трябвало да бъдат повдигнати. Нека ги проучим ", сподели той на вицепремиера Татяна Голикова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР