Повредата на подводен газопровод и телекомуникационен кабел, свързващ Финландия и

...
Повредата на подводен газопровод и телекомуникационен кабел, свързващ Финландия и
Коментари Харесай

Газопровод Финландия, Естония, телекомуникационна връзка, повредена от „външна дейност“

Повредата на подводен газопровод и телекомуникационен кабел, свързващ Финландия и Естония, наподобява е породена от „ външна активност “, споделиха финландски и естонски чиновници.

Финландското държавно управление заяви във вторник за щета на газопровод и телекомуникационен кабел с Естония след необикновен спад на налягането в неделя в газопровода Balticconnector, което докара до прекъсването му.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Следи от експлозиви, открити в тръбопроводите на " Северен поток ", споделя Швеция Европа прави скок към енергийна автономност, защото глобите подкопават Русия Проучването за бойкот на " Северен поток " се обръща към улики в Полша: Докладвайте бойкот на Nord Stream след една година: Какво би трябвало да знаете за офанзивата завършек на списъка

Говорейки на конференция, финландският министър-председател Петери Орпо не назова повредата на тръбопровода акт на бойкот, само че сподели, че не може да е породена от постоянни интервенции.

„ Според предварителната оценка, следените вреди не биха могли да зародят вследствие на естествена приложимост на тръбата или съмнения в налягането. Вероятно вредите са резултат от външна активност “, сподели Орпо.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР