Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да

...
Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да
Коментари Харесай

Катаджията Иван спря Мария и се влюби

Повреда във фара докара двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван и Мария Димитрови, които си споделиха " да ", а сватбата им се състоя в хотел " Марица ". 180 посетители участваха на тържеството.

" Заварката " сред Иван и Мария е като за сюжет за филм. Младоженецът работи като младши контрольор в Пътна полиция-Пловдив. Една вечер преди три години с сътрудника му спирали коли за инспекция до хотел SPS. Иван забелязал черен фолксваген с неработещ ляв фар и незабавно му вдигнал палката.

Както нормално, се навел към страничното стъкло, с цел да се показа на лидера. Отвътре обаче младо и симпатично момиче му се усмихнало без терзание. Мария била хостеса в бирария и се прибирала от работа. " Боже, каква усмивка ", споделил служителят на реда за бъдещата си брачна половинка, по която вдлъбнат от пръв взор. Започнал да я разпитва накъде се е запътила по това време, къде работи, единствено и единствено да я погледа още малко. А тя, усмихвайки се, отговаряла незабавно и с ненаситност. Полицаят <210> дал рекомендация да си оправи изгорелия ляв фар. Той изпитал стеснение, че я задържа толкоз доста, и я пуснал да потегля, като й поискал лека вечер.

Когато се върнал в патрулната кола, сътрудника му споделил, че момичето е негова съседка. Така Иван и Мария създали контакт и почнали да излизат дружно. Предложението за брак младоженецът направил точно на Бъдни вечер преди две години пред блока на Мария.

Семейство Димитрови увековечиха любовта си с фотосесия на остров Тасос, която бе направена от Димитър Дардов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР