Повреда в системата за онлайн чекиране на компанията „Бритиш еъруейс“

...
Повреда в системата за онлайн чекиране на компанията „Бритиш еъруейс“
Коментари Харесай

Проблеми с чекирането на „Бритиш еъруейс“ предизвикаха хаос на лондонските летища

Повреда в системата за онлайн чекиране на компанията „ Бритиш еъруейс “ (British Airways) провокира същински безпорядък на лондонските летища „ Хийтроу “, „ Гетуик “ и „ Лондон сити “ в сряда.

Пътниците трябваше да се чекират ръчно, което докара до огромни опашки и всеобщи забавяния на полетите.

Авиокомпанията се извини за неудобството и разгласи, че казусът е отхвърлен по-късно същия ден.

„ Клиентите ни могат да се чекират обикновено, откакто казусът от по-рано беше отхвърлен. Съжаляваме за краткотрайните проблеми, които доведоха до закъснения на клиентите ни тази заран. Този проблем е позволен и личният състав ни работи гладко, с цел да помогне на клиентите ни да заминат на почивката си “, се споделя в изказване на „ Бритиш еъруейс “.

We`re sorry for the inconvenience that has been caused at the airport due to our system issues, Paul. We`re trying to resolve this as 1/2
— British Airways (@British_Airways) 2 август 2017 година
Това е вторият огромен проблем на самолетната компания единствено за два месеца. През май срив в електрозахранването засегна 75 000 пасажери от 670 полета. Тогава от „ Бритиш еъруейс “ обявиха, че казусът е породен от инженер, който е изключил зареждането.

Междувременно екипажите на самолетната компания приготвят нов кръг от стачки в траялия съвсем месец спор за незаслужено възнаграждение. Вчера те оповестиха, че ще стачкуват до 30 юли, в случай че настояванията им не бъдат задоволени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР