Поводът е професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноемвриПриемете

...
Поводът е професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноемвриПриемете
Коментари Харесай

Директорът на ОДМВР-Стара Загора връчи награди за постигнати резултати и висок професионализъм

Поводът е професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември

Приемете сърдечните ми поздравления във връзка празника на българската полиция – 8-ми ноември! Бъдете все по този начин отдадени в името на положителното, спазването на закона и обезпечаването на мира за хората, с тези думи шефът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Николай Колев се обърна към сътрудниците си от дирекцията в навечерието на празника на българската полиция. На къса гала той връчи награди на отличените чиновници на регионалната дирекция.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев с отличие  „ Писмена хвалба “ е награден един чиновник от Второ РУ-Стара Загора.

За значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания със заповед на шефа на ОДМВР – Стара Загора с отличие „ Писмена хвалба “ са наградени 43 чиновници от разнообразни структурни звена на ОДМВР-Стара Загора.

Гости на церемонията бяха ръководителят на Районен съд-Стара Загора, заместник-окръжният прокурор на Стара Загора, административният началник на Районна прокуратура-Стара Загора, шефът на РДПБЗН-Стара Загора, които също насочиха сърдечни поздравления и пожелания към чиновниците.

Водосвет отслужиха отец Петър Радев и представители на Старозагорска Митрополия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР