Повод за гордост:Българи се наредиха сред най-добрите в световноизвестния танцов

...
Повод за гордост:Българи се наредиха сред най-добрите в световноизвестния танцов
Коментари Харесай

За първи път: Виктория Янева и Кевин Костов станаха част от The Royal Family

Повод за горделивост:Българи се подредиха измежду най-хубавите в световноизвестния танцов състав - The Royal Family. Виктория Янева и Кевин Костов съумяха да преборят сериозната конкуренция след тридневен кастинг в Рим. Така те станаха първите българи, които ще танцуват един до друг с групата, потвърдила гения си с осъществявания в целия свят.

Над 250 танцьори от разнообразни точки по света се присъединили в танцовата борба, с цел да потвърдят, че могат да заемат място измежду най-хубавите. След три дни отсяване – на финала били определени 9. „ Двама от които сме аз и Вики. И сме първите българи, които съумяват да влязат в този тим ”, сподели Кевин.

Двамата танцуват, откогато се помнят. „ 8 октомври 2011 година беше денят, в който стартирах в новак клас за хип-хоп. На 8 октомври тази година се присъединихме към Royal Family ”, изясни Виктория Янева.

Сълзите им от благополучие пристигнали след безкрайни подготовки в залата. И след доста воля, с цел да преодолеят международната конкуренция. „ В себе си човек отключва едно възприятие за пердах, но със себе си. Да пребориш умората, страха, напрежението ”, разкрива тя.

„ Нямам никаква концепция какво да чакам, когато отида там. Все още главата ми не го побира. За мен тези хора са на върха. Мисля, че щом мястото ни с Вики е там, мога единствено да стисна зъби и да хвана полета и да потвърдя даже на себе си, че е по този начин ”, добавя Кевин.

Полетът на Вики и Кевин до Нова Зеландия за първите подготовки с The Royal Family е при започване на идната година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР