Повишеният брой на заразени с коронавирус у нас притесни премиера

...
Повишеният брой на заразени с коронавирус у нас притесни премиера
Коментари Харесай

Борисов се притесни, свика щаба

Повишеният брой на инфектирани с ковид у нас тормози премиера Бойко Борисов и той свика работна среща в Министерския съвет по отношение на настоящата обстановка към разпространяването на COVID-19.

В рамките на диалога бяха разисквани данните по отношение на разпространяването на новия вирус. На премиера Борисов беше докладвано, че ситуацията се следи извънредно деликатно и в този подтекст стартира всеобщ надзор за осъществяването на противоепидемичните ограничения, заяви държавната осведомителна работа.

Борисов за следващ път посочи, че заплахата от COVID-19 не е отминала и че за битката против ковид от най-голямо значение и все още продължава да бъде спазването на физическа отдалеченост, дисциплинираност и прецизна стерилизация.

В срещата участваха министърът на опазването на здравето Кирил Ананиева, членовете на Националния действен щаб Ангел Кунчев и Тодор Кантарджиев, шефът на Столичната районна здравна ревизия Данчо Пенчев, изпълнителният шеф на Александровска болница Костадин Ангелов и изпълнителният шефа на Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом ” Иван Костов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР