Поведението на съпруга ми е много странно. Не сподели, че

...
Поведението на съпруга ми е много странно. Не сподели, че
Коментари Харесай

Съпругът ми се гордее, че изпрати майка си в чужбина

Поведението на брачна половинка ми е доста необичайно. Не показа, че той и сестра му са организирали отмора за майка му в чужбина. Според мен това е незаслужено, а съгласно него върша от мухата слон.

Свекървата харчи парите ни, с цел да върви на почивки. Според брачна половинка ми няма нищо неправилно в това.

Бях ядосана, тъй като майка му в никакъв случай не ни е пособия. Никога не ни се обажда за рождените ни дни. Не е признато в фамилията им. Купува евтини играчки на децата. Докато татко ми и майка ми постоянно им дават огромна сума в плик. Носят и торта със скъпо вино. Купуват им прилични дарове.

Този път ни дадоха по петстотин лв. за рождените дни. Нямаше да се ядосам, в случай че брачният партньор ми беше дал парите на майка си за медикаменти или интервенция, само че не и за толкоз скъпа почивка.

Между другото, родителите ми в никакъв случай не са били в чужбина. Въпреки че изкарват положителни пари, те ги икономисват и в никакъв случай не идват без дарове при децата.

Съпругът ми не вижда нищо неприятно, че свекървата харчи парите ни. Той даже се гордее, че е съумял да изпрати майка си в чужбина. Той сподели, че тя ги е отгледала сама, тъй че би трябвало да се грижи за нея. Здравословното й положение също не е положително.

Вижте още: Дъщеря ми не приема щастието ми

Значи родителите ми не заслужаваха помощ, тъй като ме отгледаха дружно? И в този момент те би трябвало да оказват помощ на фамилията ни. Мама научи и попита от кое място свекървата е взела парите за тази отмора. Скрих, с цел да не я разстроя. Казах, че щерка й е провела всичко.

Оттогава мама не ми беше звъняла няколко дни. Веднага разбрах, че е афектирана. По-късно самата тя не устоя и удостовери догатките ми. Каза, че свекърва ми е отгледала добра щерка, а не егоистка.

Разбрах, че това е камъче в моята градина. Но тя мълчеше. Повече няма да взема нито стотинка от нея, с цел да не ме подлага на критика. И дано брачният партньор ми да изкарва парите, които ще дава на майка си, а не да взема от фамилния бюджет.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР