Поведението на БСП в този парламент бих го определил като

...
Поведението на БСП в този парламент бих го определил като
Коментари Харесай

Депутат от ПП затвори вратата на БСП: Безвъзвратно загубиха! Имат ли по-цинично поведение?!

„ Поведението на Българска социалистическа партия в този парламент бих го определил като обезверена битка за все по-намаляващия им електорат. Те в действителност считат, че когато се върне хартиената бюлетина те ще си върнат изгубените гласове, които съгласно мен са окончателно изгубили. “ Това съобщи пред euronewsbulgaria депутатът от Политическа партия Стою Стоев.

По думите му Политическа партия не са предизвикали левицата по никакъв метод, само че тяхното държание се трансформирало радикално.

„ Може би това им е същинското лице на Българска социалистическа партия – с партиите на статуквото “, уточни депутатът.

Те са най-старата партия, знаем въпреки всичко в какви кабинети са взели участие. Те се пробваха да се трансформират, само че в този парламент се връщат към първообраза си.

„ Първата им изява още в първия ден на Народното събрание беше „ ще вкараме обществени закони, подкрепяне на хората в тези сложни времена, рецесии “ – първият закон, който вкараха е изборният кодекс. Първият закон, който гледахме в пленарна зала, е изборният кодекс. Извинявайте, има ли по-цинично държание от това? “, възкликна Стоев.

Разцеплението към този момент сред двете обединения е толкоз огромно, че съгласно мен няма по какъв начин да се съберем още веднъж в едно съдружно ръководство.

Депутат на Политическа партия е безапелационен, че изборната интензивност не понижава поради терзанието на хората да гласоподават с машини и приведе образци, в които при смесено гласоподаване в дадени секции на страната изборната интензивност е намаляла даже повече, в сравнение с в секциите, където е въведено напълно машинно гласоподаване.

„ В последна сметка половината свят дава военна помощ на Украйна. Военно-промишленият комплекс в България е развъртян сносно и толкоз военни спорове имаше по света, при които сме продавали оръжия на участниците в тях, а не сме влезнали във войната. Това отново са битки за електорат, това е истината “, разяснява Стоев обвиняванията на Българска социалистическа партия към партиите, дали своят вот даването на българска военна помощ на Украйна.

Стоев акцентира, че за „ Промяната “ не е на дневен ред поддръжка за така наречен експертен кабинет.

„ За да се прокарат политиките на едно държавно управление е належащо болшинство в Народното събрание. Така че да приказваме за експертен кабинет, по-скоро значи да приказваме за подмолни сделки, което не бих споделил, че е реалистично “, означи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР