Повечето родители на първокласници избраха да пуснат децата си на

...
Повечето родители на първокласници избраха да пуснат децата си на
Коментари Харесай

По-притеснени ли са родителите на учениците заради COVID-19?

Повечето родители на първокласници избраха да пуснат децата си на учебно заведение. Майките, пристигнали да изпратят малчуганите в първия образователен ден, избират присъствената форма на образование. Споделят, че децата в подготвителната група са се справяли мъчно с отдалеченото учене. Пред Novini.bg те подчертаха, че директният контакт с учителя, който ще им изясни образователния материал, е изключително значим.

Така особено родителите на първокласници се надяват обстановката с COVID-19 да не се усложни, с цел да не се постанова отдалечено образование.

"Надявам се, че за взети безусловно всички ограничения. Децата са много осведомени с разпоредбите и ситуацията. И се надявам взаимно да се пазят ", разяснява пред кореспондент на Novini.bg майка на първокласник.

Тя счита, че е задоволително децата да поставят маските си в коридорите или когато вървят да си купят храна. В класната стая обаче не е належащо да се внася в допълнение напрежение с носенето на маска, счита майката на дребния възпитаник.

А като цяло родителите, които през днешния ден изпратиха децата си в 138-о СОУ в София поддържат санитарните ограничения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР