Повечето от шофьорите на камиони, пътували в запалилия се ферибот

...
Повечето от шофьорите на камиони, пътували в запалилия се ферибот
Коментари Харесай

Повечето български шофьори от пламналия ферибот вече са у нас

Повечето от водачите на камиони, пътували в запалилия се ферибот в Йонийско море, към този момент се прибраха в България. Част от тях дойдоха в Пловдив.

Днес по обед с рейс, обезпечен от камарата на автомобилните превозвачи в Пловдив дойдоха някои от избавените интернационалните водачи. Емил Илиев е един от тях.

Към 3.30 ч се чу нещо сходно на гърмеж,след това се чу врява,високоговорещи хора, аз това в дрямка го чух, по-късно пристигна в каютата от личния състав, разсъни ни и сподели " пожар, пожар ", излязохме на палубата, сложиха ни жилетки, фенери... Друга част от водачите на тирове се прибраха минути след среднощ нощес в базата на пловдивска транспортна компания, която обезпечи връщането им в страната, споделя Емил.

Братята Румен и Стоян Чолакови към момента са в потрес от претърпяното.

Ужасът беше огромен, представете си да сте заобиколени от пламъци и под краката ви да има не знам какъв брой дълбока вода,трудно е да се опише,човек би трябвало да го преживее,за да го разбере. Първоначално никой не обърна внимание, приехме го на смешка, тъй като по принцип по корабите вършат такива образования за избавяне при бедствия и това може би беше една от основните аргументи да няма безпорядък и суматоха, споделя Румен Чолаков.

Почти не си припомням нищо, доста бързо стана, в каютата спяхме и като се обадиха станахме и тръгнахме и слушахме нарежданията на екипажа, добавя Стоян Чолаков.

Семействата на Васил Асенов от Разлог и на Димитър Грънчаров от Хаджидимово обаче към момента чакат да получат информация за тях.

Знам, че е жив, той е доста борбен мъж и знам, че е жив и желая да му чуя гласа, да знам къде е, показа Елена Грънчарова, брачна половинка на Димитър Грънчаров.

Едните споделят, че е имало един боен аероплан Кугар, който е откарал няколко индивида от тях в болничното заведение, звъняхме в болничното заведение в Корфу, има съвпадане на имената, само че това не е нашия човек. Ние изпратихме фотосите за различаване дали е той, всичко е допустимо, неналичието на информация е причина за очаквания, сподели Асен Христов непосредствен на Васил Асенов.

Надеждите са скоро да бъдат открити всички наши сънародници, които към момента са в неопределеност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР