Повечето от сайтовете за онлайн залози у нас предоставят на

...
Повечето от сайтовете за онлайн залози у нас предоставят на
Коментари Харесай

Как да използвам код за бонус в Ефбет за спорт?

Повечето от уеб страниците за онлайн залози у нас дават на своите клиенти специфични бонус кодове. Сред тях е и българският букмейкър Efbet. Бонус кодовете дават опция на потребителите да се възползват от невероятни предложения. Единственото изискване е кодовете да се задействат при регистрация в уеб страницата на букмейкъра. Промоционалният е за новите играчи. Той дава достъп до промоциите на букмейкъра. Идеята на хазартния оператор е да притегли повече клиенти и да направи престоят им в онлайн платформата прелестен и паметен. Но според от вида на бонус кода, има възможност играчите да подават средства или да изиграят дадена сума на тъкмо избрани игри.

Активирането на
бонус код в ефбет от новите играчи става с няколко стъпки. Първата от тях е да заредите формалния уебсайт на букмейкъра.
След това потърсете бутона за регистрация, който е позициониран в горния десен ъгъл. Попълнете полетата с Вашите персонални данни. След това ще стигнете до полето „ Промоционален код “, което е предопределено за Вашия промо код. Nostrabet предлага в полето да въведете
бонус код – MAXBONUS, с цел да отключите промоциите на букмейкъра. Накрая би трябвало да завършите процеса по регистрация. След това ще е належащо да депозирате средства по Вашата сметка в уеб страницата на компанията, с цел да получите и определения от Вас бонус.

Използването на
бонус кода Ви дава опция да се докоснете до стартовата оферта за спорт. Тя включва 100% към подадената сума, като оптималният размер е до 200 лв.. Важно е да знаете, че минималният депозит за този бонус е 10 лв.. Сумата се получава под формата на безвъзмезден залог за спортни събития. Това може да бъде едно чудесно начало за почитателите на спортните залози. Тази оферта е годна единствено за нови играчи, които за първи път са основали акаунт и надлежно са въвели бонус кода. Според изискванията на букмейкъра, с цел да можете да изтеглите пари от сметката Ви, е належащо да превъртите най-малко 3 пъти общата сума на бонуса и депозита. Освен това залозите би трябвало да бъдат направени на спортни събития с коефициент най-малко 1.20, с цел да спаднат към залозите, които превъртат сумата. Ако употребявате опцията да пандизите Вашия залог, той също няма да се регистрира към сумата за приплъзване. Бонус средствата за безвъзмездни залози би трябвало да се заложат до 10 дни, откакто се получат по сметката.

Феновете на футбола могат да се допрян и до други спортни
бонуси благодарение на промо кода за Ефбет. Един от тях е „ Бонус 500х50 лева “ след всеки кръг на „ efbet Лига “. За да вземат участие в бонус офертата, играчите би трябвало да са заложили на най-малко един мач от българската „ efbet Лига “ в съответния кръг на шампионата с многоброен залог (права колонка). След края на всеки кръг се разпределят 500 облаги по 50 лв.. Самата облага е под формата на безвъзмезден залог.

Друга оферта за спортни събития е „ 10 лева Уикенд Бонус Спорт “. Тя е годна единствено за определени клиенти на букмейкъра, фигуриращи в извънреден
бонус лист. Бонусът се дава под формата на безвъзмезден залог в размер на 10 лв. и може да бъде получен не повече от един път дневно. За евакуиране на облаги, цялата стойност на бонус сумата би трябвало да се залози най-малко един път.

Промоционалният
бонус „ Събитие “ също може да се отключи посредством промо кода MAXBONUS. Компанията раздава суми в размер на 20 и 50 лв. посредством тази оферта. Сумата е под формата на безвъзмезден залог. Тя се дава, в случай че клиент на компанията участва на място, на несъмнено събитие и завоюва промоция. Тогава играчът получава 100% бонус против подадената сума. Минималната сума за депозит е 10 лв.. За тази оферта има и някои условности. В случай, че клиентът завоюва бонус в размер на 20 лв., само че подава 10 лв., тогава ще получи 100% бонус върху своя депозит, а остатъчната стойност на бонус офертата в размер на 10 лв. ще бъде изгубена. За приплъзване на бонуса, играчът би трябвало да направи залози най-малко веднъж цената на депозита и получената бонус сума. Залозите е наложително да са на селекции с коефициент не по-нисък от 1.50.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР