Повечето от промените, които настъпват по време на бременност, са

...
Повечето от промените, които настъпват по време на бременност, са
Коментари Харесай

Грижа за кожата по време на бременност

Повечето от измененията, които настъпват по време на бременност, са незначителни и нещата нормално се връщат към естественото след раждането, в който миг равнищата на хормоните се балансират още веднъж. Тази публикация е за грижата за кожата по време на бременност, един от органите, които могат да бъдат наранени от това положение.

По време на бременност равнищата на избрани хормони се двоумят, което може да повлияе на външния тип на кожата. Акнето, сухата кожа, сърбежът и необикновеният напредък на косата са доста чести промени, които дамите изпитват по време на бременност.

Комбинирането на здравословна и уравновесена диета с хранителни добавки може да помогне за поддържане на грижата за кожата по време на бременност.

Предпазни мерки 

Съставките на някои артикули, които консумираме или използваме всекидневно, могат да бъдат нездравословни за плода и би трябвало да се заобикалят по време на бременността.

Млечни артикули

Важно е да се употребяват млечни артикули поради наличието им на калций, витамини B и D за вярното развиване на плода и поддържане на костната компактност на майката.
Как да възстановим тялото след бременност
По време на бременността в тялото настъпват безчет промени, както хормонални, по този начин и физически и прочувствени. Анатомията на дамата се...
Прочети повече
Въпреки това е целесъобразно да изберете обезмаслени млечни артикули, защото те оказват помощ да се избегне наднорменото тегло, потребни са за майката и бебето, защото съдържат по-малко мазнини, само че въпреки всичко обезпечават същото качество и количество калций и протеин.

Алкохол

По време на бременност би трябвало да се заобикаля потреблението на алкохол, защото може съществено да повлияе на развиването на бебето.

Кофеин

Ограничете потреблението на кофеин, като можете да пиете две чаши кафе дневно и е за предпочитане да изберете билкови настойки, защото остатъкът от кофеин по време на бременност може да понижи тежестта на бебето.
Ябълки - източник на витамини по време на бременност
Ябълката е неповторим и доста потребен плод. Много хора я обожават поради самия ѝ усет, а други - поради изгодите, които доставя на тялото....
Прочети повече
Лекарства

Не приемайте никакви медикаменти, в случай че не са предписани от Вашия доктор или гинеколог. Например, някои медикаменти за лекуване на нормално акне съдържат химикали, които се смятат за нездравословни за вярното развиване на плода.

Безопасни хранителни добавки по време на бременност за грижа за кожата

Някои витамини и хранителни добавки съдържат съществени хранителни субстанции за грижа за кожата и се смятат за безвредни за приемане по време на бременност. Въпреки това, ние постоянно съветваме, преди да приемете какъвто и да е тип хранителна добавка с нормалната си диета, да се консултирате с Вашия доктор.

Витамин C
Как да определите пола на детето
Какво благополучие е да знаеш, че скоро ще се появи частичка от голямото ярко възприятие, което сплоти двамата души в желанието да станат ро...
Прочети повече
Този витамин играе значима роля за поддържането на колаген в кожата и е от значително значение за възобновяване на тъканите, заздравяването на рани и поддържането на здрава кожа.

Цинк

Това е главен минерал е жизненоважен за растежа и деленето на клетките. По време на бременност възходящите кафези на плода се разделят бързо. Цинкът благоприятства положителното развиване на бебето и форсира обновяването на кожните кафези.

Омега 3

Тези есенциални мастни киселини, изключително мастната киселина EPA, са значими за поддържане на хидратацията на кожните кафези. Те също могат да оказват помощ за контролиране на производството на себум в кожата. Омега-3 рибеното масло съдържа потребни равнища на EPA и може също по този начин да подкрепи развиването на мозъка и зрението на бебето.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР