Повечето от нас загърбваме миналото и оставяме всичко там, без

...
Повечето от нас загърбваме миналото и оставяме всичко там, без
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се върнат при бившите си

Повечето от нас загърбваме предишното и оставяме всичко там, без да обръщаме глава обратно. В любовта обаче някогашните половинки постоянно се връщат в живота ни и това е неизбежно, когато има незавършени връзки. Ето кои са зодиите, които ще се върнат при някогашните си половинки:
ОВЕН: Овните доста рядко обръщат глава към предишното си. Смятат, че всичко там би трябвало да си остане зад тила им и няма връщане обратно. Това обаче няма да важи за обич от предишното им, която още веднъж ще се завърне в живота им. Връзката, която са имали, е била доста бурна, буйна и такава, която в никакъв случай преди този момент не са имали в живота си. По някаква причина тази връзка е имала своя край, който е бил много плевел и противен. Въпреки това пристрастеността е оставила такава дълбока диря, че любовта ще пламне още веднъж и то доста скоро. На Овните няма да им се има вяра по какъв начин любовта може да продължава да тлее толкоз дълго време, само че ще се усещат щастливи от новата стъпка.
 4-те зодии, които най-често лишават непознати половинки 4-те зодии, които най-често лишават непознати половинки
Има зодии, които обожават да си присвояват непознатото и това ги кара да се усещат добре. Това са зодиите, които избират да сграбчен с...
РАК: Раците си падат по драмите и постоянно в живота им има нещо трагично, незавършено и забавно. В случая имат една доста емблематична връзка от предишното си, която си мислят, че вечно за оставили там. Обаче любовта ще им потвърди, че е непредвидима. Съвсем инцидентно ще се срещнат с този човек, който е оставил огромна диря в сърцето им. Срещата ще премине от къс диалог, в дълга разходка и по-късно буйна нощ. Някои пожари в никакъв случай не могат да бъдат угасени, изключително когато с времето като че ли се разпалват още повече. Раците ще бъдат малко комплицирани и несигурни дали вършат вярната стъпка, само че в последна сметка времето ще покаже кое е вярно и кое не. Със сигурност не би трябвало да изпускат тази опция!
СТРЕЛЕЦ: Стрелците са зодия, която несъмнено не си пада по старите любовни взаимоотношения, изключително такива, които са оставили дълбоки рани в тях. В случая обаче ще видят, че от време на време тези рани се лекуват с нови любовни трепети. Съвсем инцидентно ще се срещнат със остаряла своя обич, с която не са разговаряли от доста дълго време, тъй като връзката е завършила доста трагично. Обаче възприятията, които са останали, са толкоз мощни и дълго подтискани, че малко им би трябвало, с цел да разцъфнат още веднъж. Всяка рана се лекува с времето, а любовта е най-хубавият мас за разрушено сърце. Стрелците ще видят, че индивидът, който са обичали преди и ги е наранил, е напълно изменен и може да се получи нова и вълнуваща връзка. Нека да опитат!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР