Повечето от нас вероятно помнят Далас - драматичния сапунен сериал,

...
Повечето от нас вероятно помнят Далас - драматичния сапунен сериал,
Коментари Харесай

Как изглеждат звездите от филма Далас 45 години след началото му

Повечето от нас евентуално помнят " Далас " - трагичния сапунен сериал, който ни приковаваше пред дребния малкия екран при започване на 90-те години на предишния век.

Но сериалът има много по-дълга история зад себе си. Излъчването му стартира още през 1978 година и до през днешния ден е един от най-гледаните в историята на малкия екран. В цели 14 сезона той наблюдава историята на богатото семейство Юинг и драмите, които съпътстват процъфтяващия им петролен бизнес и заплетения им персонален живот. И по този начин до 1991 година, когато е дефинитивно е подложен финалът.

За да отбележат 45-години от появяването " Далас ", актьорите и основните лица, забъркани в основаването му, се срещнаха в Палм Спрингс, Калифорния. Патрик Дъфи, Линда Грей, Чарлийн Тилтън, Одри Ландърс - емблематичните лица от сериала се събраха с режисьора Майкъл Прейс и се обърнаха с носталгия обратно във времето.

82-годишната Грей, която влезе в облика на Сю Елън Юинг, показа пред People: " Далас " беше сапунен сериал, сходно на редица останали, които бяха известни в това време. Но в него имаше освен това. Той съумя да запълни потребността у хората - да се сблъскват със заплетена история, напрежение и нещо, което да чакат с неспокойствие. "

74-годишният  е изцяло склонен с мнението на своята колежка. Екранният Боби Юинг е безапелационен, че въпреки " Далас " да е изработен по общоприетия образец за сапунен сериал, той съумя да се наложи. А повода за това, значително се дължи на героите и техните безапелационни облици. " Те са несъвършени, само че тъкмо по тази причина обичани от публиката ", споделя артистът.

" Когато одобрих ролята в " Далас ", към този момент се бях влюбила в сериала и в героинята си ", сподели пък 73-годишната Виктория Принсипал. " От момента, в който прочетох сюжета, не можех да си показва, че няма да бъда Памела Юинг. "

В сезон 10 работата на Принсипал завършва, когато героинята ѝ умира в автомобилна злополука. " Тогава аз самата пожелах край, освен това финален ", прибавя още актрисата.

" Далас " завършва през 1991 година, само че години по-късно телевизионният канал TNT го възражда. И по този начин, през 2012 година, той има продължение с три сезона. Завръщат се обичаните на почитателите герои, в това число Дъфи, Грей и даже самият Лари Хагман - основният " изверг " Джей Ар Юинг в сериала.

За страдание, след излъчването на пъри сезон, Хагман умира на 81-годишна възраст, след тежко заболяване.

" Лари беше най-хубавият ми другар в продължение на 35 години. Макар и прочут като негативен воин в сериала, в живота той носеше наслада на всеки, който го познаваше ", сподели тогава във връзка гибелта му Линда Грей. " Той беше изобретателен, великодушен, любящ и надарен и ще ми липсва извънредно доста ".

Голяма част от актьорския състав се събра през 2004 година за специфичен ефирен филм, озаглавен Dallas Reunion: Return to Southfork. " Когато се снимах в " Далас ", бях напълно млада ", показа тогава 64-годишната Чарлийн Тилтън, която изигра Луси Юинг. " На моята възраст в този момент съм по-улегнала. Не изпитвам потребност да одобрявам всяка работа. Но нямаше как да пропусна опцията още веднъж да се завърна към сериала. "

Всичките 13 истински сезона на " Далас " могат да бъдат гледани на Amazon Freevee.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР