Повечето от нас смятат, че да станеш успешен актьор с

...
Повечето от нас смятат, че да станеш успешен актьор с
Коментари Харесай

Бъдещето на Холивуд: 22 обещаващи знаменитости ПОД 30 години

Повечето от нас считат, че да станеш сполучлив артист с високи доходи в боксофиса е мъчно. Но в реалност няколко млади кино звезди са постигнали това, като са се позиционирали на върха на филмовия бизнес и са оставили своя отпечатък доста преди да навършат 30 години.

Повечето от тези известни персони стартират кариерата си като деца, работейки в театъра, рекламите и малкия екран, преди да получат пробивни функции във филми и кино поредици, които ще се трансфорат в големи международни триумфи. Макар че някои от тях може да са прекомерно млади, с цел да станат толкоз известни, колкото са в този момент, би било незаслужено да приемем, че всичко е поради блясъка, очарованието или даже шанса им. Макар че шансът безспорно е имал забележителна роля за техния триумф, не можем да пренебрегнем гения им и напъните, които е трябвало да положат, с цел да изпълнят личните си цели.

Ето за какво се сдобихме с ободрителен лист от 22 от най-хубавите млади артисти и актриси, които през днешния ден са дейни в кинематографичната галактика. От надарени деца-актьори до такива, които са се появили през 20-те си години, доста от тях са се потвърдили в това, което вършат. Вижте в галерията по какъв начин са стигнали до мястото, на което са в този момент, и някои от проектите и плановете, по които може би работят.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР