Повечето от нас си умират да отворят своите коледни подаръци,

...
Повечето от нас си умират да отворят своите коледни подаръци,
Коментари Харесай

Ейдриън пази подарък от първата си любима неотворен 47 години

Повечето от нас си умират да отворят своите коледни дарове, някои още със събуждането заран, написа metro.co.uk. Има обаче един човек, който е оставил собствен подарък под коледната елха неотворен в продължение на 47 години. И Ейдриън Пиърс няма никакви планове да го отвори скоро. Той получил подаръка от своя остаряла другарка, която го изоставила преди всичките тези години. Тогава той бил още възпитаник на 17 години в Торонто и бил мощно възбуден за идните коледни празници.



До момента, в който първата му сериозна другарка го зарязала. Той споделя: " Тя ми даде подаръка в същия миг, в който ми го заяви и аз го взех със себе си у дома. Ходех дълго до дома ми и бях доста смутен и сърдит. Когато се прибрах, просто метнах подаръка под елхата. След като фамилията ми всички си отвориха подаръците, остана един неотворен и това беше подаръкът, който Вики ми даде. Казах на фамилията си, че няма да отворя този подарък. "



Той удържал на обещанието си и подаръкът още стои неотворен.

Ейдриън споделя, че по-малката сестра на Вики се свързала с него няколко години, откакто двамата скъсали и му дала нейния телефонен номер, защото желала да се видят още веднъж.

Срещнали се няколко пъти, само че към този момент тръпката сред тях била изчезнала.

Но Ейдриън към момента поставя подаръка под коледната елха, даже и откакто тя се омъжила и имала деца, до момента в който неговата брачна половинка решила, че не желае да вижда този пакет под елхата повече.

Днес той го изважда понякога едвам го огледа, и след това го прибира назад.

Той споделя: " Запазих го в началото, тъй като мисля, че се надявах, че ще се съберем още веднъж. Сега просто към този момент се е трансформирало в табиет, откакто го виждам 47 години и изпитвам наслаждение в това да не го разтварям. "

Ейдриън въпреки всичко обмисля да го отвори на 50-тата годишнина след приемането. Той има намерение да разгласи конкурс за познаване на това какво е наличието, а получените средства ще подари за щедрост.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР