Повечето от нас са свикнали да търсят с Google отговорите

...
Повечето от нас са свикнали да търсят с Google отговорите
Коментари Харесай

Какво не бива да търсите в Интернет

Повечето от нас са привикнали да търсят с Гугъл отговорите на най-различни въпроси - от предписания до медицински препоръки и онлайн банкиране. Gadgets Now се опита да систематизира нещата, които никога не трябва да търсите в мрежата. Много хора не помнят, че Гугъл е просто онлайн платформа, посредством която намирате уеб страници, предлагащи информацията, която търсите. Гугъл няма лично наличие, тъй че това, което търсите, може да не е верен отговор или информация.

В Гугъл има доста подправени уеб сайтове за онлайн банкиране. Най-добре е да не търсите през Google адреса на вашата банка - по добре е да знаете точния й адрес, т.е. постоянно въвеждайте формалния URL адрес за достъп до уеб страница и го запазвайте. Защото уебсайт, който наподобява като уеб страницата на вашата банка, може да открадне вашата персонална информация и паролата ви.

Също по този начин една от най-популярните онлайн измами е публикуването на подправени уеб страници на компании и номера за контакт за обслужване на клиенти. Не търсете уеб сайтове на компании.

Гугъл несъмнено не е вярното място за търсене на подобаващите медикаменти. Gadgets Now поучава да се консултирате с доктор и да не разчитате на информацията на Гугъл за евентуални болести. 

---каре---

Гугъл тества специфична икона, която ще се появи в случай че даден уебсайт се зарежда постепенно. Значката ще бъде реалност в Chrome, несъмнено. „ Това ще отнеме доста форми и планираме да опитвам с разнообразни варианти, с цел да решим какво обезпечава най-голяма изгода за нашите консуматори “, пишат в блога си от екипа на Chrome.

Новата значка ще бъде проектирана по този начин, че да акцентира страниците, които са направени по този начин, че да се зареждат прекомерно постепенно. Екипът за разработка на Chrome също изследва способи за предизвестие на потребителите, в случай че уеб сайтът се зарежда постепенно заради неговата систематична грешка или поради хардуер.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР