Повечето от нас живеят в големия град. За съжаление, имаме

...
Повечето от нас живеят в големия град. За съжаление, имаме
Коментари Харесай

С Новия Lenor Fresh Air прането е толкова свежо, сякаш е изсушено на открито, дори когато сушите вътре!

Повечето от нас живеят в огромния град. За страдание, имаме слънчево и горещо време единствено няколко месеца в годината. Това значи, че опцията да изсушим прането си на открито на слънце, с цел да получим онази съвършена прохлада, е все по-малко налична.

След години изследване и развиване, Lenor показва нов омекотителLenor Fresh Air с неповторима технология SolarDry™, която придава на облеклата прохлада даже когато са сушени на закрито.

Ароматът на пране, което е сушено на открито в прелестен и безоблачен ден, е неудържим. Това се дължи на фотохимичната реакция, която поражда сред мокрите тъкани, слънцето и чистия въздух. За да реализира тази невероятна прохлада, Lenor показва нова гама омекотител, която ще изведе свежестта на вашите облекла на идващото равнище – новата серия Lenor Fresh Air.

Тайната за прането, ухаещо като че ли е сушено на открито, е новаторската ултра-концентрирана формула, предопределена да предотврати натрупването на миризма на плесен. Изследванията демонстрират, че когато слънчевата светлина взаимодейства с мокрите тъкани, протича фотохимична реакция, която създава алдехиди и кетони. Тези съединения имат неповторим и характерен пресен мирис, което прави изсушеното пране на открито толкоз особено. Използвайки изключителната технология SolarDry™, новата гама омекотители Lenor Fresh Air имитира резултата на слънцето върху мокрите облекла и бори натрупването на неприятни миризми със система за дълготрайна прохлада.

В новата серия Lenor Fresh Airще откриете три аромата. Първият е Fresh Wind, който има пресен и енергизиращ мирис с морски нотки, цитрусово благоухание и чист бриз. Вторият е Tropical Sunset с плодов мирис - сладки нотки на любеница, пъпеш и манго. Третият е Moonlight Lily, който е с флорален мирис, въодушевен от лилии, кехлибар и ориенталски нотки. Всеки артикул има две разновидности на разфасовката: за 33 пранета и за 55 пранета.

Lenor Fresh Air се предлага в ултра-концентрирана формула, което значи, че имате потребност единствено от дребна доза, с цел да получите това чувство за пране, сушено навън, без значение от времето! За всяко зареждане на пералнята Lenor Fresh Air съдържа 25% по-малко пластмаса и 60% по-малко вода спрямо други течни омекотители Lenor. Бутилката е направена от 100% рециклирана пластмаса (с изключение на чучура и втулката), която след премахване на перфорираната опаковка е изцяло рециклируема.

Серията омекотители Lenor Fresh Air се предлага в супермаркетите в цяла България от месец юли.



За Проктър и Гембъл България:
P&G обслужва потребителите по целия свят с едно от най-силните портфолиа от доверени, качествени, лидерски марки, в това число Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze ®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® и Whisper®. Общността на P&G включва действия в почти 70 страни по света. Моля, посетете за последните вести и информация по отношение на P&G и нейните марки. За други вести от P&G, посетете 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР