Повечето от нас биха излъгали, ако кажем, че нямаме любима

...
Повечето от нас биха излъгали, ако кажем, че нямаме любима
Коментари Харесай

Какво казва любимата секс поза за личността на жената?

Повечето от нас биха излъгали, в случай че кажем, че нямаме обичана поза в секса.
Различните позиции освен оферират разнообразни типове наслаждение, само че желанията ни също демонстрират няколко неща по отношение на нашата персона.

Каубойка
Обикновено дамите, които харесват каубойката – позата, в която дамата е от горната страна, без значение дали е с лице към колегата си или с тил, е за дами, които за нищо на света не изпускат контрола. Чували сте за така наречен надзор фрийкс, нали? Те желаят да имат цялата власт и да надзирават всичко към тях. В спор те имат последната дума. Не обичат да им споделят какво да вършат и са по-скоро преобладаващи, в сравнение с покорни. Те са водачи, а не почитатели - и това може да се отрази добре на връзките им.

Кучешка поза или задна прашка
Ако сте жена, която се радва сътрудникът й да прониква изотзад й, несъмнено имате странна страна и не приемайте нещата прекомерно съществено. Вашата съществена цел е да се забавлявате. Обичате да имате задоволително време за нещата, които ви вълнуват, и желаете да живеете свободно, преди да се обвържете. Може да отнеме известно време, до момента в който се отворите към някого, защото може да сте малко внимателни, когато сърцето ви е на предна линия.

Мисионерска
Наслаждавате се на грижите на близките – в спалнята и отвън нея. Докато някои може да ви етикетират като принцеса, други ви виждат като човек, който би трябвало да се усеща в сигурност, скъп и предпазен. Разбира се, може да сте малко старомодни като разбирания, само че това не ви прави по-малко сантиментални.

Лъжици
Ако лъжицата е обичаната ви позиция, вие се грижите повече за сърцето си, в сравнение с за външния си тип. За разлика от множеството хора, вие в действителност цените това, което искри от вътрешната страна, за разлика от това, което е показна на открито. Точно по тази причина ви харесва интимността на тази секспоза. Наслаждавате се на дълбоки диалози и се чувствате обичани и ценени. Драмата не е вашето нещо, нито ревността. Просто не желаете да ви прецакат.

69
Вие давате, само че не обичате да бъдете в центъра на вниманието. Понякога ви е по-лесно да приемете нечия обич, с цел да компенсирате това, че сте в центъра на вниманието за къс миг. Но защото вие дарявате, вие също ще бъдете повече от щастливи да дадете приоритет на щастието на колегата си понякога. Вярвате в равенството в сантименталните връзки. Вие търсите сътрудник, който е толкоз деликатен, колкото и вие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР