Повечето го познават като Чандлър Бинг - един от най-обичаните

...
Повечето го познават като Чандлър Бинг - един от най-обичаните
Коментари Харесай

Матю Пери написа книга: За Приятели, живота си и битката с алкохола и опиатите

Повечето го познават като Чандлър Бинг - един от най-обичаните герои в хитовия ситком " Приятели ". Осемнайсет години след излъчването на последния епизод от сериала артистът Матю Пери споделя за прекарванията си на снимачната площадка и отвън нея в новата си автобиографична книга. В нея споделя истината за живота си.

През ноември 53-годишната звезда ще издаде тома, озаглавен " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". В книгата Пери разказва в детайли своето житейско пътешестване, изпълнено с невероятни възходи и разтърсващи падения. Актьорът споделя в детайли за алкохолната си взаимозависимост по време на фотосите на " Приятели ", както и по какъв начин тя за малко не му е коствала живота на 49-годишна възраст.

" Исках да споделя по кое време съм се предпазил от това да мина още веднъж към тъмната страна. Трябваше да изчакам, до момента в който съм напълно изтрезнял - и надалеч от дейната фаза на болеста на алкохолизма и пристрастяването - с цел да напиша всичко това. И най-важното беше, че бях сигурен, че написаното ще помогне на хората ", споделя той пред сп. " People ".

Актьорът е прям за положението си. Когато на 24 години получава ролята в сериала " Приятели ", зависимостта му към алкохола таман стартира да става ясно.

`Актьорът
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР