Повечето френски избиратели са неудовлетворени от работата на държавния глава

...
Повечето френски избиратели са неудовлетворени от работата на държавния глава
Коментари Харесай

Повечето французи не са недоволни от президента Макрон

Повечето френски гласоподаватели са неудовлетворени от работата на президента Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, сподели огласено през днешния ден допитване, представено от Ройтерс.

Това е фрапантен поврат за президента, който преди по-малко от четири месеца се радваше на съкрушителната изборна победа, отбелязва организацията. Според допитването на института Ифоп за в. "Журнал дю диманш " недоволни от представянето на Макрон са 57 % от французите - с 14 процентни пункта повече, в сравнение с при предходния сондаж на института през юли.

Удовлетворение от работата на президента центрист са изразили 40 % от запитаните - с 14 пункта по-малко, в сравнение с през юли.
Допитването демонстрира, че спадът в известността на Макрон от май насам е по-голям от този на предходния президент Франсоа Оланд Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от 2012... към профила за същия интервал от ръководството му.

Анкетата сочи спад в известността и на премиера Едуар Филип. Доволни от Филип са 47 % от запитаните - с 9 пункта по-малко, в сравнение с предишния месец
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР