Повече пари за спортните клубове от общинския бюджет, което да

...
Повече пари за спортните клубове от общинския бюджет, което да
Коментари Харесай

Кандидатът на ДПС: Общината може и трябва да дава повече пари за спорт

Повече пари за спортните клубове от общинския бюджет, което да спомогне развиването на по-малките тимове от обитаемоте места в общината. Такъв ангажимент пое претендентът за кмет на Движението за права и свободи, а също и лидер на листата с претенденти за общински съветници Айдоан Джелил. Той беше посетител на провелата се през днешния ден среща от шампионата на “А ” окръжна футболна група сред тимовете на Бъзън и Мартен, който локалния " Спартак 2000 " загуби с 1:5. Заедно с него бе и шефът на “Спортни парцели ” Борислав Рачев, който е втори в листата на Движение за права и свободи

“Практически тимовете от селата съществуват без никаква поддръжка от общината, а те са доста значими за локалните общности. Освен финансирането на клубвете ние предвиждаме и специфична политика във връзка с поддръжката на спортните бази ” показа Айдоан Джелил, който беше член на комисията за младежта и спорта в предишния общински съвет ”.

С хора от селото беше разисквана опцията за сондаж и построяването на бунар, с който да се поддържа стадиона. Той би могъл да се употребява и от локалните земеделци, разясни Джелил. По думите му това е допустимо да се осъществя, в случай че общината го вкара в финансовите си разноски за идната година.

Преди началото на мача Айдоан Джелил съумя да беседва с локални земеделци и животновъди  Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР