Повече от две седмици след старта на войната кръвопролитията в

...
Повече от две седмици след старта на войната кръвопролитията в
Коментари Харесай

Украйна предложи: 1 млн. долара на всеки руски пилот, предал се със самолета си

Повече от две седмици след старта на войната кръвопролитията в Украйна не престават без изгледа за скорошно преустановяване на огъня. Проведените през вчерашния ден договаряния на високо равнище сред министрите на външните работи на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитро Кулеба не доведоха до каквито и да е сигнали за доближаване на позициите.

Днес пристигна информация, че съветският ескорт, който беше с дължина от близо 60 километра преди столицата Киев към този момент е почнал да заема нови позиции, може би подготвяйки своите позиции за офанзива на украинската столица.

Междувременно министерството на защитата на Украйна разгласи забавно предложение към водачите на хеликоптери и самолети от съветските военно-въздушни сили. Те оферират на бойците тръгнали против цели защитавани от Киев 1 млн. $ в случай че се предадат дружно със своя аероплан, а на тези ръководещи военни хеликоптери 500 хиляди $.

Освен паричната награда Украйна подсигурява цялостна сигурност на дезертьорите и „ чиста съвест “. За задачата съветските водачи би трябвало да влязат по отношение на украинското командване, да приземят летателната техника на украинска територия и да се предадат с бял байрак и без оръжие в ръка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР