Повече от две години и половина срещу ГЕРБ се води

...
Повече от две години и половина срещу ГЕРБ се води
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Срещу ГЕРБ се води война

 Повече от две години и половина против ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предварителни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

" Бойкотираха европредседателството, което започва с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха какъв брой мощна е Българска социалистическа партия и по какъв начин ще смъкна ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха локалните избори, даже се стигна до опит за пълзящ прелом и всичко това не може да не окаже въздействие ", сподели още Гърневски.

" Като виждам, май единствено ГЕРБ не е победител на тези избори, a всички други са. Има разнообразни избори в друго политическо време и обстановка. Разликите от време на време са доста високи, от време на време по-малки, в последна сметка, значима е успеха ", сподели Гърневски. 

" Съвсем обикновено е в изискванията на народна власт да има балотажи, да има оспорвани борби ", безапелационен е Гърневски.

" Съвсем естествено, за втори тур се получават локални обединения, има настроения против избрани претенденти, това са локални избори ", добави той.

" Самият министър председател сподели, че предстоят още много придвижвания. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, несъмнено, че ще има дейности ", безапелационен е Гърневски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР