Повече от две дузини благотворителни организации предупредиха торите да преосмислят

...
Повече от две дузини благотворителни организации предупредиха торите да преосмислят
Коментари Харесай

На торите е казано да преосмислят „жестоките“ репресии срещу грубия сън, които наказват „прекомерните миризми“

Повече от две дузини благотворителни организации предизвестиха торите да премислят „ жестоките “ проекти за ограничение на „ досадното “ жестоко спане в Англия.

Те твърдяха, че ограниченията в Закона за наказателното правораздаване могат да доведат до глобяване на уязвими дами за търсене на заслон, а други - за " несъразмерна миризма ". Това идва, до момента в който държавното управление се стреми да размени 200-годишния Закон за скитничеството, който направи просията и грубия сън престъпно закононарушение в Англия и Уелс.

Но благотворителните организации за бездомни Crisis, St Mungo's и Centrepoint са измежду повече от 30 организации, които предизвестяват, че новите ограничения „ подкопават “ обещанията за преустановяване на грубия сън.

Те предизвестяват: „ Законопроектът предлага санкции и затвор за хора в Англия и Уелс, които се считат за „ стеснение “ при недодялан сън. Съгласно изискванията на законопроекта това включва хора, които наподобяват по този начин, като че ли са спали жестоко, или които просто „ имат намерение “ да го създадат. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР