Повече от десетилетие мина, откакто Сара Джесика Паркър радваше зрителите

...
Повече от десетилетие мина, откакто Сара Джесика Паркър радваше зрителите
Коментари Харесай

Честит рожден ден Сара Джесика Паркър - edna впечатляваща актриса на 54 години!

Повече от десетилетие мина, откогато Сара Джесика Паркър радваше феновете с паметния си облик на Кари Брадшоу в поредицата "Сексът и градът ". И въпреки че самата актриса признава, че не е желала да бъде част от ситком и даже е умолявала продуцентите да я махнат от екипа, точно Кари я трансформира в международна звезда. Миналата година Сара Джесика Паркър още веднъж се завръща на дребния екран с новия си сериал по Devorce. В него 54-годишната русокоска е в облика на разведена жена, която желае да даде ново начало на живота си.

За благополучие на Сара самата тя не се сблъсква с сходни компликации в действителния живот. Въпреки че преди години двамата със брачна половинка ѝ Матю Бродерик претърпяха рецесия на брака си, през днешния ден те са повече от щастливи дружно и се радват на трите си деца.

А ето и някои малко известни неща за обичаната на генерации дами Сара Джесика Паркър.

1. Сара има още седем братя и сестри, от двата брака на майка си. "Спомням си, че бяхме доста небогати. Подобно нещо нямаше по какъв начин да се скрие, тъй като от време на време даже нямахме ток у дома. Имаше случаи, в които не празнувахме нечии рожден ден, или даже Коледа ", разкри в свое изявление екранната Кари. Въпреки че през днешния ден има милиони долари в банковата си сметка, детството ѝ съществено е повлияло на визията ѝ за парите и тя рядко прави недомислени разходи. "Постоянно си мисля - спестявай, спестявай, спестявай! О т друга страна пък си споделям - работя толкоз доста през последните 25 години, за какво да не си разреша още един чифт от обувките на Маноло Бланик? "

 сара джесика паркър Getty

2. Когато е на 14 година получава основната роля в продукцията на Бродуей "Ани ". Именно това ѝ оказва помощ да се откъсне от вкъщи и в последна сметка да пробие като актриса. "Беше метод да се измъкна от хаоса вкъщи. В театъра всичко беше прелестно и дисциплинирано. Освен това ми плащаха, а аз нямах никакви пари ", споделя в ТВ изявление Паркър.

3. Въпреки че са минали повече от 10 години от края на "Сексът и градът " Сара не крие, че не престават да я съпоставят с екранната ѝ героиня Кари Брадшоу. Актрисата обаче е безапелационна, че двете нямат нищо общо. "Разбирам за какво ни съпоставят, въпреки всичко аз бях в дома им като Кари толкоз дълго време. Но, въпреки че ѝ се удивлявам, аз не съм като нея ", споделя звездата. Една от главните разлики в характера им е обвързван със секса. Сара е имала уговорка в контракта да няма голи подиуми, да не употребява секс играчки и да не използва вулгарни изрази. "Кари целуна много мъже в сериала, само че това е най-крайното нещо, което бих могла да си разреша ", споделя русокоската.

 сара джесика паркър Getty

4. Актрисата и брачният партньор ѝ имат три деца - сина им Джеймс Уилки и близначките Марион и Табита. Момчето им е кръстено на бащата на Матю Бродерик - Джеймс, и на обичания им новелист Уилки Колинс. Джеймс упорства да даде име на някоя от сестрите си и точно той взема решение едната от тях да се споделя Марион.

Вижте още:

6 житейски урока, които научихме от “Сексът и градът”

Коя героиня от "Сексът и градът " си съгласно зодията ти

10 забавни обстоятелството за облеклата на девойките от “Сексът и градът”

8-те неистини за секса, в които "Сексът и градът " ни накара да имаме вяра...

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР