Повече от десет хиляди души, които смятат, че коронавирусът е

...
Повече от десет хиляди души, които смятат, че коронавирусът е
Коментари Харесай

Протестът в Лондон - 10 000 твърдят, че коронавирусът е конспирация

Повече от 10 хиляди души, които считат, че коронавирусът е машинация, на лондонския площад Трафалгар, с цел да стачкуват против наложените ограничаващи ограничения, и с цел да се опълчват на стратегиите за наложителна имунизация против вируса, съобщи Дейли Мейл, представени от БГНЕС.
Митингът „ Обединени за независимост “ стартира по обяд в английската столица с апели за „ завършек на държавните неистини “ и възобновяване на всички свободи.
Според част от протестиращите маските понижават имунитета, а рестриктивните мерки са сравнявани с „ изтезания на деца “.
Братът на опозиционния политик Джереми Корбин - Пиърс, и теоретикът на конспирацията за Коронавирус - Дейвид Ике участваха на митинга, като Ике прикани полицията да „ спре да служи на психопатите “ и да се причисли към протестиращите.
Организаторите дефинират държавното управление като „ терористи, които водят война против хората в тази страна “. Според един от присъстващите на площада „ Това е политическа стратегия за осъществяване на всеобщ геноцид над популацията. Това е техният дневен ред ".
Пред локални медии стачкуващите афишират и настояванията си - да „ няма повече заключвания, няма обществено разграничаване, няма маски. Без следене, без здравни паспорти. Няма наложителни имунизации, няма „ ново обикновено “. Възстановете всички човешки права, които са нарушени ".
Теоретикът на конспирацията Дейвид Айк попадна в медиите през май, откакто направи спорни недоказани изказвания за вируса в няколко интернет платформи, в това число тази, че вирусът е обвързван с 5G-мобилната мрежа.
 Разследват случая с болните от COVID-19 в дома в Джурково Разследват случая с болните от COVID-19 в дома в Джурково
Окръжна прокуратура – Пловдив се самосезира и разпореди осъществяване на инспекция във връзка със случаите на болни от COVID-19 в...
И YouTube, и Фейсбук изтриха профилите му, базирайки се на нарушаване на съответните им политики поради оспорването на съществуването на COVID-19.
В изявление, поради което локална медия бе сакнционирана, Ике изрече голословни теории за вируса и допусна, че наложителната имунизация е „ фашизъм “.
Братът на опозиционния политик Джеръми Корбин - Пиърс, пък е покровител на теорията, че коронавирусът е обвързван с 5G-мобилните мрежи.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР