Повече от час и половина продължи срещата – дискусия на

...
Повече от час и половина продължи срещата – дискусия на
Коментари Харесай

Съдия от Административен съд – Варна се срещна със студенти от ИУ-Варна

 Повече от час и половина продължи срещата – полемика на арбитър Марияна Ширванян от Административен съд – Варна със студенти IV курс " Съдебна администрация “ и " Публична администрация “ от Икономически университет – Варна.

Срещата бе отдадена на правосъдните институции в Европейски Съюз, съпоставени с други интернационалните правосъдни институции, в границите на дисциплината " Право на Европейския съюз “. Студентите слушаха с внимание лекцията за другите интернационалните съдилища –  Международния углавен съд, Международния съд към Организация на обединените нации, Европейски съд по правата на човека – Европейския съд по правата на индивида в Страсбург, Съда на Европейския съюз в Люксембург и Общия Съд на Европейски Съюз, който е съставка на Съда на Европейския съюз и участваха интензивно в разискването. В лекцията си арбитър Ширванян се спря в детайли и на преюдициални запитвания, отправени до Съда на Европейски Съюз от варненските административни съдии.

Срещата мина при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и е на съображение подписан контракт през 2017 год. сред Икономическия университет и Административен съд - Варна по стратегия " Административно правосъдие – образование в практиката “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР