Повече от 840 000 броя от първата Toyota C-HR, представена

...
Повече от 840 000 броя от първата Toyota C-HR, представена
Коментари Харесай

Новата Toyota C-HR, разработена специално за Европа

Повече от 840 000 броя от първата Toyota C-HR, показана през 2017 година, са продадени в Европа.

Новата Toyota C-HR е кросовър автомобил в C сегмента, създаден в Европа и създаден особено, с цел да отговори на условията на европейските клиенти.

С новото му издание японската марка изостря профила на автомобила, като за задачата по време на създаването му екипът на марката е употребявал данни от консуматори в цяла Европа. Toyota C-HR има по-широка с 35 милиметра каросерия е усъвършенствана от нови, до 20-инчови алуминиеви джанти, наподобява уверена и динамична от всеки ъгъл, написа auto-press.net.

Различните хибридни и плъгин хибридни задвижвания употребяват най-новата хибридна технология на марката, с цел да комбинират повече мощ с ангажиращо и дейно преживяване при шофиране. В допълнение към моторите, проектирани за успеваемост, новата Toyota C-HR понижава въздействието си върху околната среда посредством потреблението на нови рециклирани материали без скотски генезис, посредством съвременни технологии за понижаване на тежестта на автомобила и посредством понижаване на излъчванията на CO2 при производството.
 Снимка 643282
Източник:

Toyota C-HR се предлага общоприетоо с цифров 12.3-инчов инструментален панел с ясни графики и ясно структурирана, лесна за разчитане информация. В взаимозависимост от желанията на лидера, друго наличие може да бъде изведено на напред във времето. Има три авансово заложени оформления и четири тематики (Casual, Smart, Tough и Sporty), които могат да бъдат персонализирани благодарение на бутоните на кормилото.

В допълнение към новите алуминиеви джанти, общоприетото съоръжение включва LED фарове, камера за заден ход, двузонов автоматизиран климатик, Toyota Smart Connect с осем-инчов сензорен екран, в това число облачна навигация и интеграция на смарт телефон, както и дванадесет-инчов цифров кокпит.

Цената на Toyota C-HR в Европа с 1,8-литров хибриден мотор стартира от 34 990 евро. Лизинговата ставка за частни клиенти и търговски клиенти стартира от 299 евро на месец без първична вноска. Първите потребителски транспортни средства ще бъдат доставени от януари 2024 година Доставката на C-HR Plug-in Hybrid ще стартира през март 2024 година Първите демонстрационни коли на новата Toyota C-HR би трябвало да бъдат налични в магазините в края на 2023 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР