Повече от 80 автомобила се включиха в протестно автошествие във

...
Повече от 80 автомобила се включиха в протестно автошествие във
Коментари Харесай

Повече от 80 автомобили преминаха по централните улици на Видин в протестно шествие

Повече от 80 автомобила се включиха в протестно автошествие във Видин, което мина по централните улици на града. Колоната от коли спря пред старинната цитадела "Баба Види ", откъдето водачите на коли се включиха в протестен поход до централния площад в града, оповестява Българска телеграфна агенция.

"Излизаме в цялостна взаимност с майките на деца с увреждания и желаеме оставка на Валери Симеонов. Излизаме и като част на националната самодейност за митинг против високите цени на горивата и най-много за това, че цените им в Северозападна България са с 10-15 % по-високи от цените в останалата част на страната. Протестът ни е и против системата "бонус - малус ", закъснение на построяването на съответна пътна инфраструктура сред Видин - София и против бездействието на кметската администрация за смяна на Общия организационен проект на Видин, с която да стартират процедурите за строителство на Е 79 ", сподели Росица Кирова, участник в митингите.

Днешният митинг е проведен в обществените мрежи от групите Гражданска самодейност за автомагистрала до Видин и тунел под Петрохан, посочи Кирова.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР