Повече от 6 месеца Димитър Желязков прекара в турски затвор,

...
Повече от 6 месеца Димитър Желязков прекара в турски затвор,
Коментари Харесай

Пълен Смут В Ъндърграунда На Морето! Рекет На 6, Джипове Фучат! Подготвят Се За Завръщането На Митьо Очите!

Повече от 6 месеца Димитър Желязков прекара в турски затвор, а както стана ясно преди дни се чака към 4 януари да бъде върнат на родните управляващи, които да се заемат за следващ път с неговите каузи.

Той би трябвало да бъде задържан у нас при акция през лятото, когато обаче съумя да се измъкне в Истанбул и там турските управляващи му щракнаха белезниците по искане на родната прокуратура.

Според чудесно осведомени източници щерка му Станислава и шурей му Велислав събирали другари и подчениени на Очите, с цел да вземат решение по какъв начин да работят, когато той си пристигна. Очаква се в началото несебърският наркобос да бъде настанен в следствения арест в София, а по-късно да стартират и обжалванията му за излизане на независимост.

Според юристи има огромна възможност Желязков да бъде пуснат под домакински арест заради тежкото си здравословно положение. След стрелбата против него в Слънчев бряг преди три години, когато лекарите по знамение го върнаха от оня свят, Очите е непрекъснато с катетър и на лекуване, той като има проблеми с бъбреците. Това обаче не му пречи да управлява страховита тайфа от въоръжени гавази, от които трепери цяла бургаска област.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР