Повече от 5000 души са се регистрирали в австрийска организация

...
Повече от 5000 души са се регистрирали в австрийска организация
Коментари Харесай

Туристи ще съдят австрийския курорт Ишгъл заради коронавируса

Повече от 5000 души са се записали в австрийска организация за отбрана на потребителите, която желае да предприеме юридически дейности против австрийската федерална провинция Тирол поради разпространяването на ковид, заяви Евронюз, представени от БГНЕС.
Според австрийските и швейцарските медии полицията е показала промеждутъчен отчет от почти 1000 страници за горещата точка на разпространяването на вируса – Ишгъл. След като се разбра, че в Ишгъл е бил същински развъдник на вируса, медиите започнаха да назовават курорта „ тайният разплодник на вируса “.
От записаните от Асоциацията за отбрана на потребителите (VSV) 3680 са от Германия, 526 от Холандия, 152 от Англия и 133 от Швейцария. 75 % от недоволствата засягат ски курорта Ишгъл. Според ръководителя на VSV Петер Колба 25 души са починали след зараза със SARS-CoV-2 в Тирол.
По създание въпросът е, че управляващите не са реагирали в точния момент, откакто наред с други неща формалните организации в Исландия обърнаха внимание на случаите на COVID-19, привнесени там от Ишгъл.
Après-ski bar Kitzloch и други хотели в Ишгъл бяха затворени дни след първите известия. Освен това от време на време там са тествани единствено заболели хора, а не всички.
Канцлерът на Австрия Себастиан Курц в действителност желае да сатртира още веднъж туризма допустимо най-скоро, защото страната му се оправи добре с рецесията с ковид.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР