Повече от 300 весели старчета - всички облечени в червено,

...
Повече от 300 весели старчета - всички облечени в червено,
Коментари Харесай

Триста Дядо Коледовци карат ски в САЩ

Повече от 300 радостни старчета - всички облечени в алено, с бели бради и шапки на Дядо Коледа, се впуснаха дружно надолу по планината

Куп двойници на Дядо Коледа излязоха на ски пистите, с цел да разпилян сезонно въодушевление в зимен курорт в американския щат Мейн в неделя, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Повече от 300 радостни старчета - всички облечени в алено, се впуснаха дружно надолу по планината с бели бради и шапки на Дядо Коледа, развяващи се напразно.

Зрелищното събитие притегли вниманието на гостите на ски курорта „ Сънди Ривър “. Каращ ски Гринч и коледна елха върху ски се причислиха към празненството.

Нещо обаче липсваше, с цел да бъде същинска зимната страна на чудесата – беше паднал напълно малко натурален сняг. Машините за правене на сняг в „ Сънди Ривър “ обаче създадоха задоволително снежинки, с цел да се съблюдава годишната традиция. Събитието „ Неделен Дядо Коледа “ в този курорт набира известност в продължение на повече от две десетилетия, като тази година събра 7500 $ за локална благотворителна организация.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР