Повече от 300 полета са засегнати от повторното затваряне на

...
Повече от 300 полета са засегнати от повторното затваряне на
Коментари Харесай

Над 300 полета са засегнати от повторно затваряне на летището в Мюнхен

Повече от 300 полета са наранени от повторното затваряне на летището в Мюнхен заради замръзване, което още повече утежнява ситуацията на пасажерите.

И трите полета от Мюнхен за София през днешния ден са анулирани, демонстрира информация на уеб страницата на летище София.

Летището в Мюнхен още веднъж беше затворено през днешния ден за полети, откакто през нощта мразовит дъжд стана причина за заледяването на всички писти.

То остана затворено до 12 ч. през днешния ден от съображения за сигурност. Засегнати са минимум 150 излитания и 160 кацания.

Пистите бяха размразени през първата половина на деня, като проектът е въздушното придвижване да бъде обновено от обяд, споделиха от летище Мюнхен.

Въпреки това може да се допусна, че по-голямата част от полетите ще би трябвало да бъдат анулирани и през останалата част от деня от съображения за сигурност.

Това значи ограничавания за пасажерите, които желаят да отпътуват или да кацнат в Мюнхен през днешния ден. Това визира и към 1500-те пасажери, които останаха блокирани на летището през уикенда заради мощния снеговалеж, като някои от тях чакаха на терминалите в продължение на дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР