Повече от 30 бойни кораба от руския Черноморски флот са

...
Повече от 30 бойни кораба от руския Черноморски флот са
Коментари Харесай

Русия изкара над 30 бойни кораба на военно учение край Крим

Повече от 30 бойни кораба от съветския Черноморски флот са излезли в морето от пристанищата в Севастопол и Новоросийск за огромни маневри, заяви осведомителният отдел на флота. В формалното изказване се отбелязва, че учението ще е под директното командване на главнокомандващия Черноморския флот Игор Осипов. Маневрите ще са наоколо до Кримския полуостров.

" Цел на учението е защитата на морското крайбрежие на Крим, на пунктовете за базиране на силите на Черноморския флот, а също по този начин на обекти от икономическия бранш на страната и на морската връзка от вероятни военни закани на конвенционален съперник ", се споделя още в известието.

По време на учението корабните екипажи и подразделенията на бреговите войски, както и авиацията на Черноморския флот ще изпълнят комплекс от ракетни и артилерийски стрелби, като ще нанясат удари, в това число бомбени, по морски, брегови и въздушни цели. Сред корабите, участващи в учението са фрегати, стражеви кораби, дребни ракетни кораби и ракетни катери, а също десантни кораби и такива за противопоставяне на морски мини.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР