Повече от 25 хил. гледания за два дни събраха Орлин

...
Повече от 25 хил. гледания за два дни събраха Орлин
Коментари Харесай

Орлин Горанов и Орлин Павлов избиха рибата в YouTube. Има и влюбени

Повече от 25 хиляди гледания за два дни събраха Орлин Горанов и Орлин Павлов в YouTube с дуетното си пресъздаване на остарелия шлагер „ Да стартираме изначало “. Класиката в репертоара на 64-годишния реализатор получи нов живот с помощта на кино лентата „ Завръщане 2 “. Броени дни преди премиерата на кинопродукцията на бял свят се появи и видеоклипа към песента. А отзивите са повече от позитивни, оповестява "Монитор ".

„ Един мъничък минус - оставяте публиката жадна за още... “ и „ единствено една дума: ОЩЕ! “ са единствено част от мненията на меломаните, които наново се влюбиха в песента. Специални аплодисменти целия екип получи и от продуцента Игор Марковски, който бе измежду слушателите, призовали за нови дуетни осъществявания сред Павлов и Горанов.

В оригинал „ Да стартираме изначало “ е изпълнена от Орлин Горанов, като е и част от албума му „ Към една жена “ от 1983 година Музиката е на Александър Бръзицов, текстът – на Михаил Белчев. Зад новия аранжимент на песента стои и младият Иван Тишев („ Революция Z”), който е мотор на целия саундтрак на „ Завръщане 2 “.

Режисьор на клипа е Ники Илиев, който е създател и на самия филм. Кадри от продукцията сформират огромната част от музикалното видео. В него се появяват и двамата реализатори, облечени във фракове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР