Повече от 20 години работата ми е била да се

...
Повече от 20 години работата ми е била да се
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Върша си работата и без да давам интервюта

Повече от 20 години работата ми е била да се демонстрирам по малкия екран и в този момент изпитвам облекчение, че мога и да не го върша.

Това съобщи във видеоинтервю, взето от Тошко Йорданов, водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.
 Слави Трифонов: Кандидатурата на Пламен Николов беше определена преди две седмици Слави Трифонов: Кандидатурата на Пламен Николов беше определена преди две седмици
Кандидатурата на господин Пламен Николов беше определена преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки....

Той разясни, че в този момент си прави работата и без да дава изявленията и без медийни изяви.

„ Слухове за мен е имало, откогато съм в общественото пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам за какво хората ги харесват ”, разяснява Трифонов.

" Оттеглихме Николай Василев, тъй като се сътвори усещане, че предлагаме нещо остаряло. Има и други хора за тази виновна роля ", сподели Трифонов.

Мисля, че трансформираме Демократична България в по-важни, в сравнение с са, сподели още Трифонов. По думите му те желаят постове. 

" Мисля, че Христо Иванов си поставя по-голяма роля от тази, която му е определил суверенът - да е четвърта политическа мощ ", уточни Слави Трифонов. По думите му Иванов не му се е обадил по телефона, а непосредствено излязъл и изчел декларация. Трифонов попита още като какъв Христо Иванов предлага министри, откакто никой не е желал от него оферти.
 Вижте оферти за министър председател от Има Такъв Народ на кастинг при Слави Трифонов (ВИДЕО) Вижте оферти за министър председател от Има Такъв Народ на кастинг при Слави Трифонов (ВИДЕО)
Депутатът Пламен Николов е вторият претендент за министър председател на " ИТН ". Придружен от ръководещите п...

" Българите имат потребност от успокоение. В идващите дни ще забележим дали този парламент е в положение да им го даде ", сподели още Слави.

" Властта за нас не е самоцел, а средство ", уточни още той.

" Всякакви клюки обикалят към мен 30 години. Ние вършим това, което сме решили и не се влияем от никого, с изключение на от хората, които са ни пратили в този парламент ", акцентира водачът на Има Такъв Народ.



 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР