Повече от 1300 ветерани са били изложени на риск от

...
Повече от 1300 ветерани са били изложени на риск от
Коментари Харесай

1300 ветерани са изложени на риск от бездомност поради изгонване без вина от обет за забрана на торите

Повече от 1300 ветерани са били изложени на риск от бездомност от 2019 година, откакто торите не съблюдаваха обещанието си да забранят изгонванията без виновност.

Цифрите, получени посредством претенции за независимост на информацията, демонстрират, че броят на някогашните чиновници на силите на ръба на загубата на домовете си посредством вести за изпъждане по раздел 21 се е нараснал от 2019 година насам. През 2019 година 222 ветерани са били изложени на риск от бездомност заради раздел 21, само че нараства до 350 предходната година, което е нарастване от 57%. Общият брой доближи 1333 за този парламент.

Един от регионите с най-лоши резултати беше Плимут, където 48 ветерани бяха в заплаха да изгубят домовете си от 2019 година насам. Част от региона е в изборния регион на министъра по въпросите на ветераните Джони Мърсър. Г-н Мърсър, някогашен офицер от армията, даде обещание да постави завършек на бездомността на ветераните предходната година със скица, наречена Operation Fortitude, с цел да помогне на ветераните да намерят жилище.

Броят н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР