Повече от 100 изпълнители ще се изявят на 17 места

...
Повече от 100 изпълнители ще се изявят на 17 места
Коментари Харесай

Звездата на Oasis Лиъм Галахър озвучава съобщения по трамвайната линия на Манчестър

Повече от 100 реализатори ще се изявят на 17 места в града от сряда до събота – в това число ден с безвъзмездни концерти, кулминиращи с скришен концерт.

Изображение: Трамвай минава около Intu Trafford Center в Манчестър през 2020 година

Съобщенията на Gallagher също означават стартирането на Bee Network - първата автобусна услуга с локално ръководство от съвсем 40 години.

Говорител на музикантът сподели: „ Лиъм дава всичко от себе си, с цел да застане зад фестивала и да насърчи хората да влязат в града и да поддържат нови изгряващи гении.

„ Когато молбата беше направена за първи път от първенеца на Bee Network Анди Бърнам, Лиам хареса концепцията да изненада потребителите на трамвая, като направи известията, и му беше даден късмет да избере обичаната си линия. Ще би трябвало да се качите на трамвай до града, с цел да разберете кой е той. “

Кметът на Манчестър Анди Бърнам сподели: „ Ние го поддържаме до дъно и сме уверени, че ще стане непрекъснато място в календара на града.

Лиъм Галахър осиновява куче, избавено в Тайланд, откакто молба шокира убежището

„ Верни на традициите на Манчестър, Beyond The Music е взаимно начинание, което има за цел да даде на всички играчи в музикалната промишленост еднакъв глас и идентична дума за смяната, от която се нуждае.

" Правейки това, нашата цел е да укрепим една от Най-важният експорт на Манчестър и Англия.

„ Със сигурност не може да има по-добър метод да отбележим старта на Bee Network и първия Beyond The Music от това един от най-известните гласове на Манчестър да разгласи стопира на обичаната си линия на Metrolink. "

Прочетете още:
Холи Уилоуби напуща тази заран на ITV
Звездата на Netflix се насочва към израелската военна зона, с цел да избавя фамилии
Джери Сейнфелд загатва за малкия екран шоу събиране

Г-н Бърнам добави: „ За нас значи доста, че Лиъм се съгласи да направи това и да покаже поддръжката си за родния си град.

„ Подкрепа за нашите музикални зали и предоставяне хората, по-евтиният и по-добър публичен превоз до и от нашите концерти е това, което ни интересува.

„ Сигурен съм, че приятните тонове на Лиам ще разсънят няколко пътуващи рано заран, ще озарят доста пътувания, и произведете доста усмивки по пътя си. "

Фестивалът има за цел да подчертае нова музика и всеобщи места и да развие гении и поддръжка за инфраструктурата.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР